Indret den hyggeligste stue med disse 3 møbler, som ikke alle har

For mange mennesker er stuen det sted i hjemmet, hvor de tilbringer flest af deres vågne timer. Det er ofte her, hvor der bliver slappet af foran fjernsynet eller med en god bog. For manges vedkommende er det også i stuen, at dagens måltider bliver indtaget ved spisebordet. Derudover er der også mange mennesker, der har oprettet en arbejdsstation i stuen, hvis de arbejder hjemmefra.

Sagt med andre ord er stuen ofte et meget brugt rum i hjemmet. Derfor er der også al grund i verden til at gøre stuen så personlig og hyggelig som mulig. Det kan du blandt andet gøre ved at give stuen et helt særligt twist. Læs hvordan i det følgende.

Vælg de møbler, der passer til dig

Danmark er et af de lande i verden, hvor befolkningen er mest ens. Det er blandt andet tydeligt, når du kigger ind i folks stuer. Ofte er det den samme type indretning, der går igen. De fleste danskere holder af de samme designere, og derfor ligner mange stuer blot en kopi af noget, du allerede har set.

Hvis du i stedet gerne vil have en stue, der er mere personlig, bør du derfor finde ud af, hvad du kan lide – og ikke hvad der på mode. Der er noget særligt ved at have en stue, der ikke bare ligner alle andres. Derfor kan det også godt svare sig at skabe en stue efter dine specifikke ønsker. Hvis du mangler inspiration til, hvilke møbler du kan vælge, finder du nogle kvalificerede bud lige nedenunder.

Little Petra stol

Hvis du gerne vil have en lænestol, som du ikke ser i alle hjem, kan du roligt vælge en Lille Petra stol. Det er en dansk designklassiker, der blev kreeret af danske Viggo Boesen i tidernes morgen.

Lænestolen er verdenskendt for sit indbydende og anderledes udseende. Den er nemlig polstret med det blødeste materiale, der lidt leder tankerne hen på en sky. Derfor lokker den dig virkelig også til at sætte dig ned og bare slappe af.

Stolen fylder ikke særligt meget i størrelsen, og derfor er det også let at finde plads til den i enhver stue. Hvis du er helt vild med designet, har du også mulighed for at købe en matchende puf dertil.

Et vægtæppe

Hvis du gerne vil dekorere din stue på en måde, der ikke bliver set særligt ofte, kan du finde et flot vægtæppe. Ligesom gulvtæpper kommer vægtæpper også i flere forskellige former, materialer og farver. Mange af vægtæpperne er også unikummer. Det betyder, at det kun er dig, der ejer et eksemplar af vægtæppet.

Du bestemmer helt selv, hvilket udtryk dit vægtæppe skal have. Du kan både vælge mellem de helt farvestrålende varianter og så de mere jordnære og rolige.

Hvis du har en bohemeinspireret indretningsstil, vil du uden tvivl elske vægtæpper. De passer helt ind i stilen.

En globusbar

Hvis du er glad for retromøbler, bør du ikke snyde dig selv for en globusbar. Det er en fantastisk sammenblanding af en globus og så en bar. Møblet fungerer ved, at du åbner globussen, hvor der er plads til adskillige flasker alkohol. Globusbaren er udført i mørkt træ, hvilket er med til at understrege dens modenhed.

Selv hvis du ikke drikker alkohol, er globusbaren stadig et flot og imponerende møbel til din stue. Barmøblet har haft sine storhedstid ad flere omgange. Ja, faktisk virker det som om, at det er det evige renæssancemøbel.

Hvis du har en victoriansk indretningsstil, vil globusbaren passe som hånd i handske. Har du derimod en mere minimalistisk indretningsstil, kan globusbaren stadig være et flot twist.

Derfor egner møblet sig også til flere forskellige typer indretningsstile. Du vil uden tvivl få en masse flotte komplimenter fra dine gæster med sådan et barmøbel.

Menu
Top